229,89 inc. BTW

Leverbaar met 3-4 werkdagen.

Qty
Stel een vraag over dit product

Kyosho Mini-Z MR03 EVO Chassis Set (W-MM) 8500KV 32799B

De MR-03EVO-serie, die voor het eerst werd uitgebracht in december 2018, leverde een verbazingwekkend hoge verwerkingssnelheid en had een apart ontvangerbord dat de flexibiliteit van de zenderkeuze bood. Twee jaar na zijn verbluffende debuut is de MR-03 EVO-serie versterkt met een op races gebaseerd chassis. Een 8500KV-motor wordt gecombineerd met een chassis met standaardspecificaties dat u naar wens kunt aanpassen met verschillende optionele onderdelen. Met behoud van de volledige lagerspecificaties en Ball Diff Set II, lijnt u het basischassis uit met het nieuwe standaardsnelheidsbereik en opent u een bredere groep van gebruikers.

Van de compatibele ontvangers: RA-40 (EX-6R / EX-II / EX-RR/EX-LDT); RA-41 (KT-531P / KT-432PT); RA-42 (Futaba T7PX / T7XC / T4PM), en RA-43 (Flysky Noble NB4), de RA-41 biedt de optimale opstap van de Readyset. Misschien wel het grootste voordeel van de MR-03EVO-chassisset is dat deze ook kan worden gecombineerd met een borstelmotor (nr. MZ9E, apart verkrijgbaar) om zich aan te passen aan nog meer rijomstandigheden.

 

●Eerste MINI-Z MR-03 chassisset met afzonderlijk ESC- en ontvangerontwerp.
●Inclusief nieuwe KYOSHO SPEED HOUSE XSPEED 85 borstelloze motor (8500KV).
●De I.C.S-manager biedt gedetailleerde stuur- en gasparameteraanpassingen, evenals schakelen tussen borstelloze en borstelloze modi.
●Aangedreven door onafhankelijke CPU’s voor ESC en ontvanger, draagt de verhoogde interne verwerkingssnelheid bij aan nauwkeurige besturing en gasbediening.
●Uitgerust met kogellagers en Ball Diff Set II. *Nieuw ontworpen afzonderlijke ontvangerafdekking en voorste bovenarmbevestiging maken het afstellen van het loopvlak gemakkelijker. *Compatibel met optionele onderdelen voor het MR-03-chassis.