249,99 inc. BTW

Uitverkocht

Want to be notified when this product is back in stock?

Stel een vraag over dit product

Kyosho Mini-Z MR03 EVO SP Chassis Set (N-MM2) 5600KV 32793B

De bestaande MINI-Z wordt ontvanger, servo en ESC geïnstalleerd door 1 bestuurde PCB-eenheid. Maar de nieuwe MR-03EVO Chassis Set heeft een aparte ontvanger als 1 unit.

Door een optionele ontvangereenheid aan te schaffen en te installeren, afhankelijk van de toegepaste zender, zijn Kyosho (KT-18/EX-6/EX-6R/KT-531P/KT-432PT), KO Propo (EX-2/EX-RR) mogelijk en Futaba (T7PX/T7XC/T4PM) zenders en Sanwa zenders. Verder verbetert het, door een nieuwe CPU te installeren die alleen de servofunctie bestuurt, de interne feedback van de positioneringsregeling, die 11,2 keer sneller is dan bestaande VE PRO-modellen. Het nieuw ontwikkelde besturingsprogramma realiseert het beste stuurgevoel ooit in de geschiedenis van de MINI-Z. De ESC verbetert ook de reactiesnelheid in maximaal 100 keer sneller dan bestaande VE PRO-modellen.

De meegeleverde KYOSHO SPEED HOUSE XSPEED 56 (5600KV) borstelloze motor heeft een aluminium behuizing uit één stuk die zorgt voor een efficiënte warmteafvoer voor superieure koeling. In tegenstelling tot eerdere chassissets, kunt u via de I.C.S-manager overschakelen naar de borstelmotormodus om een optionele borstelmotor te installeren. Met de I.C.S-manager kunnen ook nauwkeurigere instellingsaanpassingen worden gemaakt. Nieuwe geavanceerde prestatiefuncties in de MR-03EVO brengen de MINI-Z race-ervaring naar een hoger niveau!
De SP-editie is standaard uitgerust met vernikkelde zeskantschroeven en een olieschokbreker (MZW432). Ook is het balldiff speciaal afgewerkt met blauwe anodisatie. Bovendien zijn nieuwe bovenarmen met verschillende zwenkhoeken (1 graden/2 graden/3 graden) inbegrepen, waardoor een groter instelbereik mogelijk is.

●Eerste MINI-Z MR-03 chassisset met afzonderlijk ESC- en ontvangerontwerp.
●Inclusief nieuwe KYOSHO SPEED HOUSE XSPEED 56 borstelloze motor (5600KV).
●De I.C.S-manager biedt gedetailleerde stuur- en gasparameteraanpassingen, evenals schakelen tussen borstelloze en borstelloze modi.
●Aangedreven door onafhankelijke CPU’s voor ESC en ontvanger, draagt de verhoogde interne verwerkingssnelheid bij aan nauwkeurige besturing en gasbediening.
●Uitgerust met kogellagers en Ball Diff Set II.
*Nieuw ontworpen afzonderlijke ontvangerafdekking en voorste bovenarmbevestiging maken het afstellen van het loopvlak gemakkelijker. *Compatibel met optionele onderdelen voor het MR-03-chassis.

*Eerste MINI-Z MR-03 chassisset met afzonderlijk ESC- en ontvangerontwerp.
*Inclusief nieuwe KYOSHO SPEED HOUSE XSPEED 56 borstelloze motor (5600KV).
*I.C.S-manager beschikt over gedetailleerde stuur- en gasparameteraanpassing, evenals schakelen tussen borstelloze en geborstelde modi.
* Aangedreven door onafhankelijke CPU’s voor ESC en ontvanger, draagt de verhoogde interne verwerkingssnelheid bij aan nauwkeurige besturing en gasregeling.
* Uitgerust met kogellagers en blauw geanodiseerde Ball Diff Set II.
*Nieuw ontworpen afzonderlijke ontvangerafdekking en voorste bovenarmbevestiging maken het afstellen van het loopvlak gemakkelijker.
*Compatibel met optionele onderdelen voor het MR-03-chassis.
* Inclusief nieuw ontwikkelde voorste bovenarmen met zwenkhoeken (1 graden, 2 graden en 3 graden)