129,99 inc. BTW

Uitverkocht

Want to be notified when this product is back in stock?

Stel een vraag over dit product
Tamiya Subaru Impreza WRX Sti 2004 TT01 Kit 47372
Deze limited-edition heruitgave R/C-montagekit bootst de Subaru Impreza na zoals hij racete in het WRC-seizoen 2004.
De kit bevat een nauwkeurig gereproduceerde carrosserie van polycarbonaat, achteruitkijkspiegels en een gesegmenteerde achtervleugel. Het bevat ook alle benodigde markeringen op vinylstickers voor de Rally van Mexico 2004. De carrosserie is gekoppeld aan het krachtige, eenvoudig te monteren 4WD-asaangedreven TT-01 Type E-chassis, waardoor u zich een echte WRC-coureur zult voelen. TT-01 Type E-chassis:
Het badframe van de geëvolueerde asaangedreven 4WD TT-01 Type-E heeft zijn motor en batterij dicht bij de grond voor een lager zwaartepunt en een optimale balans. Op het frame van de badkuip zijn een met glasvezel versterkt nylon bovendek en versnellingsafdekkingen gemonteerd die de stijfheid verbeteren, evenals een driedelige trekstang voor soepel sturen.
Het lage zwaartepunt, het geweldige uitgebalanceerde ontwerp, de vierwielige ophanging met dubbele draagarmen en de differentiëlen voor en achter zorgen allemaal voor uitstekende rijeigenschappen.
De Impreza uit de Rally Mexico 2004 is vakkundig afgebeeld in duurzaam polycarbonaat, met aparte gegoten spiegel- en vleugeldelen.
Schotelwielen zijn gegoten in goud en gecombineerd met radiaalbanden met loopvlakpatroon.
Het TT-01 Type-E-chassis is voorzien van een asaangedreven 4WD-systeem voor eenvoudige bediening en geweldige aanpasbaarheid.
Bevat Tamiya TBLE-02S ESC (elektronische snelheidsregeling) Geschikt voor zowel sensorgebaseerde borstelloze motoren als borstelmotoren. (21,5 toeren BL-motorlimiet) (23 toeren geborstelde motorlimiet) • Inclusief 540-type motor