259,95 inc. BTW

Onze prijs:

Accu & lader

Traxxas NiMH Battery 3000mAh (7-Cell Flat 8.4V) 2923X

Traxxas NiMH Battery 3000mAh (7-Cell Flat 8.4V) 2923X

Traxxas EZ-Peak Plus 4A NiMH & LiPo Charger 2970GX

Traxxas EZ-Peak Plus 4A NiMH & LiPo Charger 2970GX

Qty
Stel een vraag over dit product

Traxxas Slash 2WD XL-5 (Geen batterij & oplader) 58024

Deze auto bevat geen batterij en oplader, die zijn apart beschikbaar.

Gratis verzending naar de volgende landen:
Austria, Belgium, Czech Republic, Denmark, Estonia, France, Germany, Hungary, Italy, Latvia, Luxembourg, Poland, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, The United Kingdom, The Netherlands

The Traxxas Slash Pro 2WD Short-Course Truck!
Intense Short-Course Racing Action!

Ready-To-Race® with TQ 2.4GHz Radio System!

 

 

De Traxxas Slash Short-Course Race Truck plaatst je achter het stuur voor intense offroad-actie van spatbord tot spatbord. De full-scale Short-Course Race Trucks belichamen de geest van Traxxas R/C met hun extreme 900+ pk racemotoren vol gas, vuil-rustende power slides, gigantische veerwegen en Supercross-stijl big-air jumps. De Traxxas Slash brengt alle actie naar huis, zodat je de snelle onderlinge competitie op het circuit of in je eigen achtertuin kunt ervaren. De Slash is geïnspireerd op de TORC™ (THE Traxxas Off-Road Championship™) Pro 2WD-klasse. De Pro 2WD-klasse specificeert trucks met achterwielaandrijving die speciaal zijn gebouwd om over sprongen te vliegen en vol gas door de bochten te scheuren. De Traxxas Slash hangt het uit voor een geheel nieuwe manier om je rijvaardigheid uit te dagen. De onafhankelijke wielophanging met vier wielen is zorgvuldig afgesteld om de rij- en rijervaring van de Pro 2 zo goed mogelijk na te bootsen. De op schaal lijkende banden zorgen voor precies de juiste hoeveelheid beet en dikke, verblindende wolken vuil.

 

Off-Road Anywhere

Wanneer de race-actie afkoelt, is de Traxxas Slash goed uitgerust om al je off-track rij-avonturen aan te pakken. De vering met lange veerweg en met olie gevulde schokken absorberen gemakkelijk sprongen en ruw terrein. Het unieke chassisontwerp biedt een enorme bodemvrijheid in het midden om over diepe sporen, rotsen en andere obstakels te rijden waar gewone RC-trucks vast komen te zitten. De banden maken gebruik van een geavanceerd loopvlakontwerp en geavanceerde rubbercompounds om ongelooflijke grip off-road te bieden met voldoende veelzijdigheid om ook goed te presteren op beton en asfalt. De spatborden bedekken de banden zodat je tegen je rijmaatjes knalt zonder verstrikt te raken.

Het ontwerp van de Revo-spec Torque-Control™-slipperkoppeling zorgt voor een soepele werking, nauwkeurige afstelling en consistente tractiecontrole. Het belcrank-stuursysteem elimineert vrijwel hobbelsturen voor nauwkeurige bediening en controle. Een digitale stuurservo zorgt voor een razendsnelle respons.

 

Sealed Electronics Extend Your Driving Fun

Traxxas schokte enthousiastelingen met de release van onze exclusieve waterdichte, afgedichte elektronica in de E-Maxx die de vrijheid bood om te rijden waar je wilt door water, modder, sneeuw en andere natte omstandigheden die voorheen niet mogelijk waren geweest . De beproefde XL-5 elektronische snelheidsregeling en de mini-ontvanger zijn afgedicht tegen de elementen en geven je de vrijheid om naar plaatsen te gaan die je misschien niet voor mogelijk had gehouden. Het opent een hele nieuwe wereld vol avontuur en plezier. Natte modderige tracks zijn geen probleem voor de Slash. Het batterijcompartiment maakt het gemakkelijk om batterijen te installeren en het slimme ontwerp maakt het snel aanpasbaar voor 6 of 7-cel NiMH (hump of flat packs) of 2-cell LiPo-batterijpakketten.

 

 

Precision 2.4GHz Control Radio System

Met het TQ™ 2.4GHz radiosysteem zet je gewoon een aan. Er zijn geen kanalen of frequenties om te beheren, dus de focus ligt op plezier maken. Het ergonomische ontwerp van de TQ is comfortabel om de hele dag mee te rijden, en de slanke lijnen worden versterkt door een interne antenne die ongevoelig is voor schade.

 

Modified Muscle

De gemodificeerde Titan 12T 550-motor is ontworpen voor een ongelooflijk vermogen van een mod-motor met een vrijwel onderhoudsvrije werking en langdurige prestaties. De geïntegreerde koelventilator van de Titan 12T 550-motor trekt koele lucht door de motor om de temperatuur laag te houden. De luchtstroom wordt geleid door ventilatietunnels die in de motorplaat zijn gegoten. Een koeler draaiende motor staat gelijk aan hogere snelheden, langere looptijd en langere levensduur van de motor. De XL-5 elektronische snelheidsregeling biedt hoge stroomafhandeling, EZ-Set®-configuratie met één knop en soepele hoogfrequente regeling. Drie schijfprofielen, laagspanningsdetectie, thermische uitschakelbeveiliging, vergulde connectoren en ongelooflijk lage weerstand zijn allemaal functies waarvan u zou verwachten dat ze alleen beschikbaar zijn op een dure vervangende ESC. Omdat de batterijen van vandaag steeds meer energie in hun cellen opslaan, konden traditionele batterijconnectoren het niet langer bijhouden. De meegeleverde gepatenteerde Traxxas High-Current Connector opent de deur voor onbeperkte stroom.

Training Mode™

Met de exclusieve, gepatenteerde trainingsmodus van Traxxas kan iedereen meedoen aan de race-actie. Druk gewoon op een knop om het volgasvermogen te beperken tot 50%. Hierdoor kunnen jonge of nieuwe coureurs veilig hun controlevaardigheden ontwikkelen voordat ze het volledige vermogen ontsluiten voor de machtige Titan 12T-motor. De Slash is perfect voor chauffeurs van alle ervaringsniveaus. De trainingsmodus maakt het zelfs gemakkelijk om de zender over te dragen aan je vrienden die nog nooit eerder in een radiografisch bestuurbare vrachtwagen hebben gereden.

 

Brushless Ready

De Traxxas Slash is gebouwd voor extreme Velineon™ borstelloze pk’s (apart verkrijgbaar). Schroef hem gewoon vast en een 7-cel NiMH-batterij verhoogt de snelheid tot 40 + mph. Voeg een 11,1-volt LiPo-batterij toe en je hebt het potentieel om je snelheid te verdubbelen. Grotere slaapplaatsen en langere hangtijd zijn binnen handbereik. De meegeleverde stalen transmissietandwielen, volledige kogellagers en hoogwaardige metalen spanschroeven zijn de winnende opstelling voor borstelloze duurzaamheid. Het in de fabriek geïnstalleerde planetaire differentieel is Traxxas-stevig met tandwielen van gehard staal die nooit hoeven te worden afgesteld! Perfect voor langdurig plezier, de hele dag door. Er is een optionele batterijhouder (5827X) beschikbaar voor gebruik met LiPo-batterijen met grote capaciteit* die de snelheid en looptijd kunnen verlengen. Vergelijk de duurzaamheid en eigenschappen met anderen en je zult zien dat alleen Traxxas ze echt brushless ready maakt.

 

 

100% Fully Assembled and Ready-To-Race®

Het Traxxas Slash-model #58024 wordt volledig gemonteerd en Ready-To-Race® geleverd met het TQ 2,4GHz-radiosysteem geïnstalleerd en afgesteld, het XL-5-voedingssysteem, een geverfde carrosserie met stickers, voorgelijmde banden en gedetailleerde instructies. Voeg gewoon de batterij van uw keuze en 4 AA-batterijen toe om de actie te starten. Traxxas ondersteunt de Slash en al onze producten met eersteklas ondersteuning die ongeëvenaard is. Een staf van bekwame vertegenwoordigers staat klaar om uw vragen te beantwoorden via telefoon, website of e-mail. Dankzij ongeëvenaarde onderdelenondersteuning kan de Slash worden onderhouden met onderdelen en ondersteuning van duizenden hobbydealers over de hele wereld.

 

QUICK FEATURES ON SLASH (#58024)
  • Available in four Race Replica versions; red, blue, red/silver, and blue/silver
  • Titan® 12-Turn 550 modified motor
  • XL-5 waterproof electronic speed control
  • Water-sealed receiver box and steering servo
  • Metal gear Magnum 272™ transmission
  • Revo®-spec torque-control™ slipper clutch
  • Adjustable steel turnbuckles with captured rod ends
  • Scale ProGraphix® truck body
  • The tires are mounted on satin-finish 2.2″ Slash wheels
  • Powder coated progressive rate white springs
  • The speed control and receiver are mounted directly to chassis
  • Included optional 23-tooth pinion gear

 

MODEL 58024: Fully assembled, Ready-To-Race®, with TQ™ 2.4GHz radio system,
XL-5 Waterproof Speed Control, Titan 12-Turn Motor, and ProGraphix® painted body.

and included optional 23-tooth pinion gear.