Winkelwagen is leeg

Traxxas Reparatie

Ook voor reparatie van je Traxxas kun je bij ons terecht: ligt je Traxxas al maanden defect in een hoek of heb je hem net kapot gereden?
Wij verkopen alle Traxxas onderdelen maar we kunnen je Traxxas R/C auto ook repareren voor je.

Ons adres:
Hofland 140
3641GJ Mijdrecht, Noord-Holland
Nederland

Vragen?
Open een live chat, stuur een mail naar sales@the-border.nl of bel ons op 06-51405126.

Kom langs in onze winkel, we beoordelen wat er moet gebeuren & nemen je auto in ter reparatie. Je auto is altijd binnen 7 dagen weer gerepareerd en klaar om weer op te halen.

Ik woon aan de andere kant van het land, kan ik mijn auto ook opsturen?

Ja, dat kan.
Neem wel eerst contact met ons op (via de live chat, telefoon of een email), zodat we kunnen proberen te achterhalen wat er aan de hand is voordat je je auto opstuurt en indien je geen Traxxas auto hebt, willen we weten wat voor auto je hebt zodat we er wel zeker van kunnen zijn dat we wel onderdelen hebben voor jouw auto.

De verzendkosten naar ons toe betaal je op het moment dat je je auto (goed verpakt!) naar het postkantoor brengt & de verzendkosten terug voegen we toe aan de reparatiefactuur.
Na akkoord voor de reparatie kun je via iDeal betalen & indien je niet akkoord gaat met de reparatie, betaal je enkel voor de verzendkosten terug naar jou.

Hoe werkt een reparatie?


1. Het naar ons toe brengen van de auto ter beoordeling
2. Bespreken wat er moet gebeuren
3. Akkoord waarbij we de auto innemen
4. Het uitvoeren van de reparatie
5. Klaar! Je kunt je auto ophalen & betalen voor de reparatie (PIN/contant)

We proberen een reparatie altijd binnen 2 of 3 dagen uit te voeren, maar dit kan uitlopen. Hoe eerder je je auto bij ons langsbrengt, hoe sneller hij klaar is.

Het komt weleens voor dat we meer tegenkomen wat versleten of kapot is dan gedacht. Zolang de kosten van deze onderdelen binnen de perken blijven, nemen we dit meteen mee in de reparatie. Het kost ons namelijk meer tijd (en dus arbeidsloon) om over elk extra onderdeel te gaan bellen.
We houden de reparaties goedkoper door de reparatie meteen af te maken, zonder meerdere keren te overleggen.

Wat kost een reparatie?

Een reparatie bestaat uit:
1. De benodigde onderdelen
2. Arbeidsloon á €40,- per uur, inclusief BTW.
De kosten van de onderdelen kun je op onze website vinden (en vertellen we je vooraf op het moment dat we bekijken wat er defect is).
We rekenen €40,- per uur voor de reparatie.
 

Voorbeeld

Stel dat je een prachtige Traxxas Slash hebt en dat helaas je servo kapot is en bij de voordempers zitten de veren los (want de spring retainers zijn kwijtgeraakt bijvoorbeeld).
Het blijkt dat we je auto kunnen repareren door het tandwiel setje á €6,16 te vervangen en een setje spring retainers a €3,94 te gebruiken om de voordempers weer goed te zetten.
Dit kost je dan:
– Servo tandwielen €6,16
– Spring retainers €3,94
– Arbeidsloon €40,-
————————-
Totaal: €50,10
En je kan weer rijden!