139,95 inc. BTW

Op voorraad. Vandaag besteld, maandag verzonden.

Stel een vraag over dit product

Traxxas Telemetry 2.0 Expander & GPS Module Combo for TQi 6553X

Vereist het TQi radiosysteem met draadloze module (#6511), TSM ontvanger (#6533) en Apple iOS of Android mobiel apparaat met de Traxxas Link App. Ga voor compatibiliteit en het downloaden van de gratis app naar Google Play of de App Store.

Expanded Innovation
TQi Telemetrie Expander 2.0 (#6550X) Ingangen (Driekwartaanzicht)Traxxas telemetrie verandert het spel door je in staat te stellen real-time gegevens van je voertuig te monitoren en op te nemen terwijl je rijdt. De waterdichte Telemetrie Expander 2.0 bevat de GPS Module 2.0 voor de meest nauwkeurige snelheid mogelijk en accepteert tot zes extra automatisch detecteerbare sensoren. De Traxxas Link app herkent de sensoren automatisch, dus de installatie duurt slechts enkele ogenblikken! Dankzij de geavanceerde communicatiebustechnologie kunt u de telemetrie-expander aansluiten op uw TSM-ontvanger of op uw High-Voltage Power Amplifier, of rechtstreeks op de elektronische snelheidsregelaars VXL-6s en VXL-8s met optionele datakabels. Installeer de telemetrie-expander, kies uw sensoren en bereid u voor op een geheel nieuwe RC-rijervaring!

TRAXXAS TELEMETRY EXPANDER KIT (#6553X) FEATURES

  • Includes receiver data cable (optional data cables available)
  • Installs quickly and easily; no parts to replace or swap
  • Waterproof case keeps the expander safe from the elements
  • Six available ports for connecting additional temperature and voltage sensors
  • Uses GPS and GLONASS global positioning for accurate, real-time speed
  • Speed readout not affected by gear ratio or tire-size

De voordelen van Traxxas Telemetrie
Het Traxxas TQi radiosysteem, Wireless Link Module en Traxxas Link App veranderen uw Apple of Android apparaat in een krachtige tuning tool met een intuïtieve, high-definition, full-color grafische gebruikersinterface. Pas uw radiotrimmen en -instellingen en voertuigprofielen aan, werk het modelgeheugen bij en pas uw voertuig aan op verschillende rijomstandigheden door middel van een virtueel dashboard en interactieve schermen. Met het complete TQi-systeem en de Traxxas Link-app is zenderafstelling op pro-niveau snel, handig en gemakkelijk.

Open het dashboard vanuit het Traxxas Link startscherm om gegevens te bekijken van voor telemetrie geschikte accessoires en sensoren. De applicatie herkent geïnstalleerde automatisch detecteerbare telemetriesensoren voor eenvoudige installatie. Registreer en bewaar alle weergegeven gegevens om ze te delen met vrienden en andere RC-enthousiastelingen. De Telemetrie Expander voegt nog meer functionaliteit toe met maximaal zes extra sensoren en de GPS-module. Installatie is snel en eenvoudig met behulp van een enkele high-speed communicatiekabel naar de ontvanger, of naar de High-Voltage Power Amplifier of ESC met optionele datakabels. Ontgrendel een hele nieuwe wereld van gemak en plezier met Traxxas telemetrie!

Nauwkeurige GPS-gebaseerde snelheid
TQi Expander 2.0 (#6550X) met GPS Speed Telemetry Module 2.0 (#6551X) geïnstalleerd (driekwartzicht)
Standaard telemetriesensoren gebruiken de overbrengingsverhouding en de bandenmaat van uw voertuig om de snelheid te berekenen op basis van het toerental. Dit systeem werkt goed voor harde oppervlakken, maar wielspin op losse oppervlakken veroorzaakt onnauwkeurige snelheidsmetingen. De telemetrie-expander 2.0 met GPS-module biedt de meest nauwkeurige snelheidsgegevens die mogelijk zijn. De GPS Module 2.0 gebruikt zowel GPS als GLONASS global positioning om nauwkeurige, real-time snelheidsinformatie te leveren via de Traxxas Link App op je TQi Radio Systeem met Traxxas Link Wireless Module.

Gemakkelijk te installeren
De Telemetry Expander 2.0 is eenvoudig te installeren met aangepaste, voertuigspecifieke montagekits van Traxxas. Deze montagekits zorgen ervoor dat de Telemetrie Expander 2.0 in het model wordt bevestigd met een schone en robuuste oplossing die de duurzaamheid levert die u van Traxxas verwacht.

TELEMETRY EXPANDER MOUNTING KITS
Part#     Models
6554    Rustler, Bandit, Slash 2WD
6555    Slash 4X4, Stampede 4X4, 1/10 Rally, Jato
6556    XO-1, Summit*, T/E Maxx, Revo 3.3, Slayer Pro 4X4
6559    Spartan
6561    TRX-4
*Requires part #5632

Gemakkelijk aan te sluiten
Traxxas-modellen uitgerust met het TQi-radiosysteem
De Telemetrie Expander 2.0 wordt rechtstreeks aangesloten op de TQi ontvanger met behulp van de meegeleverde #6525 communicatie link kabel.

X-Maxx, E-Revo en Unlimited Desert Racer
Installeer de telemetrie-expander 2.0 en GPS-module voor nog nauwkeurigere snelheidsmetingen dan de ingebouwde snelheidsuitvoer van de elektronische snelheidsregelaars VXL 6S en VXL 8S. Bovendien kunt u extra sensoren installeren om parameters zoals de motortemperatuur te controleren. De telemetrie-expander wordt rechtstreeks aangesloten op de elektronische snelheidsregeling VXL-6S of VXL-8S met behulp van de nieuwe Traxxas Data Link-kabel #6566 (afzonderlijk verkrijgbaar). Het gebruik van de #6566 kabel is een plug-and-play oplossing die het openen van de waterdichte ontvangerbox om extra kabels toe te voegen handig overbodig maakt.

Vehicles equipped with the #6590 High Voltage power amplifier
The #6590 High Voltage Power supply is used for lighting accessories such as the #8485 off-road lighting set for the Unlimited Desert Racer. The #6550X Telemetry Expander can be conveniently connected directly to the #6590 high voltage power amplifier using the new #6565 Data Link Cable (sold separately). This provides a quick and easy plug-and-play connection without having to open the waterproof receiver box to add additional cables.

Telemetry Components Available Separately
Part#     Description
6550X    Telemetry Expander 2.0
6551X    Telemetry GPS Module 2.0
6526    Temperature Sensor, Auto-Detectable
6527    Voltage Sensor, Auto-Detectable

 

Andere suggesties…