44,95 inc. BTW

Op voorraad

Qty
Stel een vraag over dit product

Traxxas Telemetry Expander 2.0 for TQi 6550X

Deze set bevat NIET de 6551X GPS Module

Vereist het TQi radiosysteem met de Traxxas Link draadloze module (#6511), Traxxas Link ontvanger (#6518), Apple iPhone (4S, 5, 5C, 5S), iPod touch (5e generatie en latere versies), iPad (3e generatie en latere versies), iPad mini, of met Android 4.4 uitgerust apparaat en de Traxxas Link App (laatste versie gratis beschikbaar op Google Play en de App Store).

Expanded Innovation

Traxxas heeft het spel veranderd met Telemetry waardoor je real-time gegevens van je voertuig kunt monitoren en opnemen. Door de waterdichte Telemetry Expander te combineren met de GPS Module geeft Traxxas je de mogelijkheid om nauwkeurig de real-time snelheid te volgen! Met de nieuwe Telemetrie Expander kun je naast de drie standaard Traxxas sensoren tot zes plug-and-play “slimme” sensoren ondersteunen. U kunt momenteel kiezen uit drie verschillende slimme sensoren: spanning, temperatuur en GPS. Het voordeel van slimme sensoren is dat de Traxxas Link applicatie de sensoren automatisch herkent, dus de installatie duurt slechts enkele ogenblikken! Installeer de telemetrie-expander, sluit de sensoren en de communicatiekabel aan en bereid je voor op telemetrie zoals je nog nooit hebt gezien!

 

Telemetry Expander

Met het revolutionaire Traxxas TQi radiosysteem, de Traxxas Wireless Link Module en de Traxxas Link app (gratis verkrijgbaar bij Google Play of de Apple App Store), kan uw Apple iPhone® (4S, 5, 5C, 5S), iPod Touch® (5e generatie en latere versies), iPad® (3e generatie en latere versies), iPad Mini®, of Android® 4.4 uitgerust apparaat, worden omgevormd tot een krachtige tuning tool waarmee u het knop/LED programmeersysteem van de zender kunt vervangen door een intuïtieve, high-definition, grafische full-color gebruikersinterface. Met behulp van een virtueel dashboard en interactieve schermen kunt u wijzigingen aanbrengen aan de radiotrim en -instellingen, voertuigprofielen invoeren, het modelgeheugen bijwerken en instellingen aanpassen aan verschillende rijomstandigheden. Het gebruik van het complete TQi-systeem en de indrukwekkende Traxxas Link app maakt zenderafstelling op pro-niveau snel, handig en gemakkelijk.

Zodra de voor telemetrie geschikte accessoires en sensoren zijn geïnstalleerd, kan informatie worden bekeken door het dashboard te selecteren in het startscherm van de Traxxas Link app. De applicatie detecteert en herkent automatisch de geïnstalleerde telemetriesensoren voor een eenvoudige installatie en het Traxxas Link dashboard komt tot leven! Alle weergegeven gegevens kunnen worden opgenomen en opgeslagen om ze later gemakkelijk af te spelen, zodat u ze kunt delen met vrienden en andere RC-enthousiastelingen (en zodat u uw ogen op het voertuig kunt houden terwijl u rijdt!).

Met de Telemetry Expander, inclusief een krachtige communicatiekabel en een reeks plug-and-play sensoren, wordt de installatie en bediening van het telemetriesysteem met behulp van Traxxas Link bijna moeiteloos. Traxxas Link herkent de slimme sensoren automatisch. Er hoeven geen onderdelen te worden vervangen of verwisseld – de installatie duurt slechts enkele minuten! Installeer de Expander, sluit de communicatiekabel en sensoren aan, plaats en verzegel alle afdekkingen, en bereid je voor op verbazing!